20 вересня 2014 р.

Bourjois - Bronzing Powder/ Буржуа - Шоколадний Бронзер

8 коментарів:
 

Привіт:)

Сьогодні я до вас з оглядом чудового бронзеру, який сподобався мені з першого погляду. Ну як можна не зацікавитись косметичним продуктом, який так прикольно виглядає. 


Bourjois Bronzing Powder (Delice de Poudre) Chocolate Bronzer







ліворуч: Peaux claires 51 праворуч: Peaux mates 52



ліворуч: Peaux mates 52 праворуч: Peaux claires 51


ліворуч: Peaux claires 51 праворуч: Peaux mates 52





Бронзер мене не розчарував, не тільки оформлення класне, а і сам продукт дійсно вартий уваги. Можливо, я вже повторююсь, але на мою думку "Bourjois Delice de Poudre" підійде більше дівчатам з теплим, (бежeвим ) відтінком шкіри. Я часто бачу пости дівчат на різних блогах та форумах "a la" Kosmetista.ru ( Я згадую про цей форум не тому що він мені чимось не подобається - він мені подобається, а через те що там дуже багато постів, відповідно там багато дівчат, відповідно - багато прикладів для невдалого нанесення бронзуючої пудри.) які або не мають вдома дзеркала або ж трохи недобачають. Більшість з цих дівчат, про кого я зараз вам розповідаю: а) не знають що у них рожевий відтінок шкіри б) знають що у них рожевий, тобто один із холодних відтінків шкіри, але вважають дві коричневі смуги під їхніми вилицями реально крутими.
Отже, наш герой відмінної якості, легко набирається на пензлик та наноситься на шкіру. Він не занадто пігментований і це добре, оскільки важче перебільшити і  у вас не буде "злітних смуг" на щоках.

Мене Бронзер влаштовує, але думаю що це не останній пост на таку тематику.
Отже користуємося в міру та підбираємо собі відтінок до власного типу шкіри і тоді - "ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ" !!!!!!



Завжди ваша Ілона Журавльова






8 коментарів:

  1. Я дуже хочу цю шоколадочку. Мрію про неї, але в мене дуже світла шкіра для нього(((

    ВідповістиВидалити
  2. упаковка интересная, прям шоколада захотелось сразу;)))

    ВідповістиВидалити
  3. Я же десь мало не рік намотую кола довкола цього бронзеру, пробую тестер, нюхаю (мало на смак не пробую) і не можу зрозуміти моє чи ні... А так смачно дивитись на таку шоколадочку ☺

    ВідповістиВидалити