13 жовтня 2014 р.

Огляд на продукцію Farmasi

10 коментарів:
 




Не так давно я познайомилась з турецькою фірмою "Farmasi". Цей бренд досить бюджетний, та має величезний асортимент продукції починаючи з косметики та догляду, закінчуючи засобами для дому. Якось мені запропонували взяти шампунь та маску за пів ціни і, тоді, я вирішила що або я їх протестую зараз, або вже ніколи, тому що не люблю витрачати багато грошей на "круті" шампуні, які все одно діють однаково на моє волосся. Відразу скажу, що засоби взагалі мене не вразили, а якщо чесно, то зовсім не сподобалися.
Тепер дуже коротко про кожен засіб!


Farmasi Nourishing Shampoo with Egg Protein


Шампунь. Це продукт який мені взагалі не сподобався. По-перше, за консистенцією він дуже рідкий, тому наносити його було досить важко- він просто витікав з рук. Через це розхід був надмірним. По-друге, "яєчний коктейль" взагалі не милився- що знову ж таки збільшувало розхід, оскільки хотілося брати все більше і більше шампуню для того, щоб, зрештою, хоча б якось вимити голову. Нажаль, навіть після всіх цих мук волосся було не ідеально чистим.


Ціна: 49,99 грн
Запах: незрозумілий?
Загальна оцінка:1 з 10


Farmasi Regenerating & Nourishing Hair Mask with Argan Oil & Silk Cotton


Маска, на відміну від шампуня, дуже густа, гарно пахне та має колір майонезу. Цей продукт також, нажаль, не виправдав мої очікування, але принаймні запахом я насолоджувалася наносячи його. Запах дуже яскравий, "мильний", крім того він довго залишався на волоссі. Ефекту, звісно я не помітила окрім запаху. Волосся після Використання не блистіло більше ніж зазвичай, та й розчісувалося також не легше.

Ціна: 55,99 грн
Запах: різкий, мильний
Загальна оцінка: 4 з 10

Завжди ваша, Ілона Журавльова )))))


10 коментарів:

  1. Я десь чула про цю косметику, але нічого не використовувала і судячи по відгукам двох продуктів, поки що не багато втратила, шкода, що шампунь виявився взагалі ніяким;(

    ВідповістиВидалити
  2. ((Я вже тоді краще з Dr.Sante залишуся, раз такі приколи.((хотіла якось спробувати, але тепер навряд чи

    ВідповістиВидалити
  3. я только слышала о таком новом бренде, но пока не пробовала и похоже не расстроюсь)

    ВідповістиВидалити
  4. Мало чула про бренд Farmasi. Дуже хотілося спробувати щось з їхньої продукції, а тепер не знаю чи варто. Шкода що продукти виявились такими не відповідними.

    ВідповістиВидалити
  5. В нас багато де представлена ця марка, але в мене не виникало бажання її спробувати, напевне шосте чуття підказувало, що не треба))

    ВідповістиВидалити
  6. мне очень понравилась одна из помад этого бренда, попалась в бьюти-боксе. слышала неплохие отзывы на их декоративку в целом, а про уходовые средства не знала ничего. спасибо, за отзыв!

    ВідповістиВидалити
  7. Wonderful review, sounds great. ;-)
    Lovely greets Nessa

    ВідповістиВидалити
  8. thanks to follow me, your blog is very intresting!!!
    see you on
    glitzerpo.blogspot.de

    ВідповістиВидалити