29 квітня 2016 р.

Dr. Sante Macadamia Hair

9 коментарів:
 
Dr. Sante Macadamia Hair восстановление и защита



Dr. Sante Macadamia Hair  масло для волос



Сьогоднішній пост буде досить коротким і, нажаль, негативним, оскільки продукт, який я спробувала, мене дуже сильно розчарував. Продукція фірми  Dr. Sante завжди викликає у мене неоднозначні емоції. Бувають засоби, до яких хочеться повертатися знову і знову, проте, бувають такі, з якими подружитися просто нереально. Про такі придбання шкодуєш одразу після першого використання, навіть якщо вартували вони зовсім недорого. Саме таким, невдалим, продуктом виявилася, на перший погляд досить приваблива, олійка для волосся від Dr. Sante.

Від Виробника: розгладжує волосся.

Спосіб застосування: розтерти 1-2 краплі засобу в долонях, нанести на сухі або вологі кінчики волосся. Не змивати.

Моя думка: 
Як я вже сказала, олійка Dr. Sante “Macadamia Hair” мене дуже сильно розчарувала, нажаль, на моєму волоссі я не помітила абсолютно ніякого ефекту. Протягом останніх декількох років мені довелося спробувати декілька аналогічних засобів, і всі вони виконували одну і ту саму функцію, а саме - надавали волоссю блиску та шовковистості. Проте,  ця олійка,  на превеликий жаль, не надає моєму волоссю абсолютно ніякого ефекту. Наносила я приблизно 4-5 капель на сухе та вологе волосся, переважно на всю довжину та на кінчики подалі від коріння. (таким чином я зазвичай наношу подібні олійки). Тим не менш -  є і позитивні моменти. Dr. Sante “Macadamia Hair” досить швидко вбирається і не залишає після себе жирності, а ось запах надзвичайно хімічний та приторно-солодкий.

Після такого негативного досвіду, мені не дуже хотілося б продовжувати своє знайомство з усією лінійкою “Macadamia Hair” від Dr. Sante. Можливо, колись спробую інші засоби цієї фірми, проте, наразі такого бажання у мене немає.


Дякую всім за увагу, до наступних постів))


9 коментарів:

  1. Та да мне бы тоже не захотелось с ними дальше связываться :)

    ВідповістиВидалити
  2. В мене теж з ъхными засобами двоякы враження зазвичай, але серых для волосся ще не пробувала

    ВідповістиВидалити
  3. У меня такое маслице из серии с аргановым маслом. Мне нравится. И пахнет приятно, и концы сглаживает.

    ВідповістиВидалити
  4. Я к маслам для волос, вообще отношусь с настороженностью, они вечно жирнят мне волосы(((

    ВідповістиВидалити
  5. В мене з маслами для волосся в останній час теж не складається. Про такий бренд знаю, але здається ще нічого не пробувала.

    ВідповістиВидалити