22 вересня 2014 р.

Mizon - All in one snail repair cream/ Snail repair eye cream

1 коментар:
 










Mizon - All in one snail repair cream

Це "равликове щастя" мене взагалі не вразило. Так, якщо його використовувати на постійній основі, то дрібненькі прищики з'являтися не будуть. і з старими він наведе лад. Нажаль, у мене з ним та сама проблема що і з кремом під очі - він нічого не зволожує. Проте, якщо крем хоча б трохи зволожував ділянку під очима, то після використання крему для обличчя, моя шкіра була на дотик сухішою ніж до нанесення "равликового чуда".
Мене дійсно  засмутило те, що він настільки висушував мені шкіру обличчя, але мушу визнати, що з прищиками впорався досить вправно.
Можливо колись, коли я наведу лад зі своєю комбінованою, зневодненою шкірою, я дам йому другий шанс і куплю другу пляшечку.

Ціна:  18$ ebay
Запах: майже відсутній
Загальна оцінка: зволоження/ живлення 0 з 10, дія на прищі 8 з 10






Mizon - Snail repair eye cream

Довго думала що б написати про цей крем. Сподобався? Ні! Не сподобався? Ні!
Він не хороший і не поганий. Єдине, що я очікую від крема під очі, це - щоб він зволожував. Більшого мені і не потрібно від нього, але і з цим він не може впоратися.
Влітку, ще можна було ним користуватися, а тепер, коли стає холодніше - зволоження занадто мало. Порадувало те, що макіяж на кремові не зкатувався і тримався пристойно.
Загалом непогана річ, але повторяти покупку не буду!!!

Ціна:  13$ ebay
Запах: майже відсутній
Загальна оцінка: зволоження/ живлення 6 з 10


Завжди ваша, Ілона Журавльова )))


1 коментар:

  1. Яке розчарування, я так мріяла про цю лінійку. Заспокоюю себе тим, що можливо для іншого типу шкіри підійде. Дуже хочу спробувати.

    ВідповістиВидалити