29 листопада 2014 р.

All about Dr. Sante

10 коментарів:
 








Сьогодні я поділюся з вами кількома засобами, які я нещодавно для себе відкрила, і якими я дуже задоволена. Насправді, один з цих продуктів мені порекомендувала чудовий блогер "bagagusik", за що я їй дуже вдячна, тому що виявився цей засіб просто чудовим. Мова йде про:


"Dr. Sante жидкий шелк спрей легкое расчесывание". Я дуже скептично ставлюся до такого роду засобів, а саме різних "пшикалок" для волосся, оскільки на моєму волоссі вони не діють, тому і не очікувала що "Dr. Sante жидкий шелк" впорається зі своєю роботою. Проте він приємно вразив. Спрей має, на мою думку, дуже приємний та свіжий запах який тримається аж до наступного миття голови. Окрім приємного аромату мене привабило те, що він у декілька разів пришвидшив процес сушіння волосся, що для мене є дуже важливим критерієм, оскільки воно у мене дуже довге та густе. Більшість людей, зокрема дівчат, мріють про довге та густе волосся, але я не відмовилася б навідатися до перукаря щоб трохи його порідити. Ну і нарешті, причина через яку я взагалі купила цей засіб - це те, що після його використання волосся набагато легше розчісується, та надзвичайно гарно блистить. І ще - я б вам не радила наносити його на маківку, оскільки, наприклад у мене почало жирніти волосся від нього вже на другий день.


"Dr. Sante жидкий шелк шампунь обьем и сияние"
Моє волосся невибагливе, тому більшість шампунів мені підходять, неважливо для якого типу волосся вони зроблені. Цей шампунь я придбала в додачу до спрею "Dr. Sante", і залишилась дуже задоволеною. Насамперед мене порадувала ціна - 19 грн. Не буду брехати і розповідати що це найкращий шампунь яким я колись користувалася, проте він нічим не гірший за інші з цієї цінової категорії, які продаються у мережах "Watsons" та "Космо". За своєю натурою, я людина досить наївна, проте не настільки, щоб повірити в якісь магічні властивості засобу, який у першу чергу повинен промивати волосся, і саме з цим завданням шампунь "Dr. Sante" справляється на "ура". Виробник нас запевняє, що шампунь надає волоссю більше об'єму, проте такий ефект я, нажаль, не помітила.

Вердикт: добре промиває волосся та не висушує його. Чогось більшого я і не очікувала. Куплю обов'язково ще раз, після того як закінчиться.  
Покупкою я дуже задоволена і тому надалі буду пробувати інші засоби фірми "Dr. Sante". Нарешті, я знайшла для себе щось недороге та дійсно гідне уваги.  

Дякую за увагу.

10 коментарів:

  1. дякую за знайомство з засобами, зверну увагу!
    У мене є скраб цього бренду - середнячок, якщо чесно(

    ВідповістиВидалити
  2. Мій перукар всі вуха прожужала цими засобами, але я поки не купила:)

    ВідповістиВидалити
  3. за таку низьку ціну гріх не српобувати)))

    ВідповістиВидалити
  4. Привет! Спасибо за подписку на блог. Ответила тем же ;)

    ВідповістиВидалити
  5. Я пробувала засіб для вмивання і тонік для обличчя цієї марки, сподобалися) Треба буде щось і з догляду за волоссям спробувати)

    ВідповістиВидалити
  6. Люблю всякие спреи для волос) Обращу теперь свое внимание на эту марку)

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую за відгук, можливо колись придбаю:-)

    ВідповістиВидалити
  8. Цікаві продукти)
    Треба собі придивитись до спрею, люблю такі штуки ☺

    ВідповістиВидалити
  9. У мене теж були шампунь і бальзам цієї фірми. Дуже сподобалися! За таку ціну я не очікувала, що продукти будуть такими якісними!

    ВідповістиВидалити
  10. Нравятся бальзамы и маски для волос этой фирмы. Надо будет спрей поискать.
    Жаль что сложно найти ее нас

    ВідповістиВидалити